нагоре

БЛОГ

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ И РЕВЮТА
Какъв компютър да избереш, ако си стартиращ професионален геймър
Електронните спортове се превръщат във все по-печеливша индустрия. Ако през 2017 година приходите в нея се равняваха на близо 700 млн. долара, то през 2020 година те са над 1.1 милиарда. Самата аудитория също отбелязва 12% ръст спрямо 2019 година, като днес почитателите на електронните спортове са 500 милиона души.
Компютри и лаптопи за продуктивен домашен офис
Когато работиш у дома, със сигурност не можеш директно да включиш лаптопа или компютъра си и да се потопиш в поредните ангажименти за деня. За да вършиш задълженията си ефективно, се нуждаеш от домашен офис, който те предразполага към по-добра продуктивност. Ето и няколко съвета как да го постигнеш.
Как да избереш най-добрите компютри и лаптопи за своя бизнес?
Дойде ли време да инвестираш в нова компютърна техника за своя бизнес? В тази статия ще ти помогнем да направиш по-информиран избор, ако се насочваш към бизнес клас лаптопи и настолни компютри.
Как да избереш най-подходящия лаптоп или компютър за теб?
Всеки има нужда от лаптоп или компютър. Те са важни инструменти, от които зависи твоята ефективност и професия.
Ще подаряваш лаптоп? Ето няколко страхотни бюджетни идеи!
Купуването на лаптоп е малко сложно – особено, когато го взимаш за подарък на любим човек. Но независимо дали е по Коледа, за рожден ден или друг повод, преносимият компютър винаги е страхотна и изключително практична изненада за всеки. Все пак, когато говорим за продуктивност и гъвкавост, нито таблетите, нито смартфоните успяват да го надминат.
Защо бизнесът избира компютърна техника втора употреба?
Дойде ли време да обновиш своята компютърна техника? Ако искаш да смениш офис техниката в своята фирма, не е нужно да прибягваш до чисто нови продукти от големите търговски вериги.
Кои са най-честите грешки в избора на лаптоп и как да ги избегнем?
Закупуването на употребяван лаптоп е страхотен начин да си осигуриш качествен преносим компютър с много добри параметри и при това на страхотна цена. Но нагърбвайки се с избора си сам, ти можеш да допуснеш някои чести грешки, които да лишат от онзи лаптоп, който ще ти свърши най-добра работа.
Как да удължим живота на батерията на своя лаптоп?
За да използвате своя лаптоп далеч от контакта за повече време, най-напред трябва да обърнете внимание на няколко неща: настройките за захранване, броя работещи приложения и дори температурата в помещението, в което работите...
5 причини защо ДА поръчаш компютър или лаптоп втора употреба от Impacto.bg?
На пазара съществуват толкова много марки и модели компютри, а това още повече те затруднява в разграничаването им. Всичко се развива с толкова бързи темпове, че понякога е трудно да различиш подходящия компютър за теб. Луташ се от вариант на вариант. Търсиш лаптоп с нови специфики, произведен от добре позната марка, но ако може и да е на добра цена. Съществува опция, обаче, която ти предлага всичко това. 
Кой е подходящият лаптоп за твоята професия?
Приложението на компютрите е толкова широко, колкото и моделите, които съществуват на пазара.  В следващите редове ще разгледаме преносимите компютри. Всяка длъжност от структурата на дадена фирма или фрийлансър зависят от употребата на компютри. Екипът на Impacto.bg проучи и събра за теб няколко добре познати професии и преносимите компютри, които са подходящи за тях, според естеството им на работа.
Как лесно да си инсталираме Windows 10?
Експертите на Impacto.bg вдигат завесите на прозорците. Ще ви покажем как лесно да инсталирате Windows 10 на своя компютър или лаптоп. За да станете пó IT независими. За да заговорите на общ език с IT колегите си. За да не търсите винаги „помощ от приятел“.
Кога детето се нуждае от собствен компютър? И какъв да бъде той?
Всяко следващо поколение става все по-дигитално от предходното. Компютрите навлизат все по-тясно в живота ни и…
Въпросът, който родителите неминуемо трябва да си зададат, не е: Дали да купя на детето си компютър? А по-скоро: Кога да купя на детето си компютър и как да го науча да го използва?
3 стъпки, които ще те отведат до желания лаптоп
Голямото разнообразие от марки, размери, функции и цени, прави избора на лаптоп още по-голямо предизвикателство. Голямото разнообразие от марки, размери, функции и цени, прави избора на лаптоп още по-голямо предизвикателство. За да ти помогнем в избора на правилния лаптоп, ти споделяме няколко ключови точки, които да вземеш под внимание.
Как да поддържаме компютъра си, така че да живее 3 пъти по-дълго?
Законът на термодинамиката гласи, че всяка система се разпада с времето. Но става ли дума за компютъра или лаптопа ви, искате това да се случи възможно най-късно. Нали? За да го постигнете, екипът на Импакто.бг ви предлага няколко съвета как да поддържате машината си така, че да удължите живота ѝ максимално. 
Защо да НЕ използваме нови лаптопи и компютри?
Закупуването на лаптопи и компютри втора ръка е една от най-разумните инвестиции, които можеш да направиш. Този тип оборудване е на значително по-достъпната цена и закупуването му излиза видимо по-изгодно, в сравнение с инвестирането в нови компютърни и периферни устройства.