нагоре

БЛОГ

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ И РЕВЮТА
5 причини защо ДА поръчаш компютър или лаптоп втора употреба от Impacto.bg?
На пазара съществуват толкова много марки и модели компютри, а това още повече те затруднява в разграничаването им. Всичко се развива с толкова бързи темпове, че понякога е трудно да различиш подходящия компютър за теб. Луташ се от вариант на вариант. Търсиш лаптоп с нови специфики, произведен от добре позната марка, но ако може и да е на добра цена. Съществува опция, обаче, която ти предлага всичко това. 
Кой е подходящият лаптоп за твоята дейност или професия?
Приложението на компютрите е толкова широко, колкото и моделите, които съществуват на пазара.  В следващите редове ще разгледаме преносимите компютри. Всяка длъжност от структурата на дадена фирма или фрийлансър зависят от употребата на компютри. Екипът на Impacto.bg проучи и събра за теб няколко добре познати професии и преносимите компютри, които са подходящи за тях, според естеството им на работа.
Как лесно да си инсталираме Windows 10?
Експертите на Impacto.bg вдигат завесите на прозорците. Ще ви покажем как лесно да инсталирате Windows 10 на своя компютър или лаптоп. За да станете пó IT независими. За да заговорите на общ език с IT колегите си. За да не търсите винаги „помощ от приятел“.
Кога детето се нуждае от собствен компютър? И какъв да бъде той?
Всяко следващо поколение става все по-дигитално от предходното. Компютрите навлизат все по-тясно в живота ни и…
Въпросът, който родителите неминуемо трябва да си зададат, не е: Дали да купя на детето си компютър? А по-скоро: Кога да купя на детето си компютър и как да го науча да го използва?
3 стъпки, които ще те отведат до желания лаптоп
Голямото разнообразие от марки, размери, функции и цени, прави избора на лаптоп още по-голямо предизвикателство. Голямото разнообразие от марки, размери, функции и цени, прави избора на лаптоп още по-голямо предизвикателство. За да ти помогнем в избора на правилния лаптоп, ти споделяме няколко ключови точки, които да вземеш под внимание.
Как да поддържаме компютъра си, така че да живее 3 пъти по-дълго?
Законът на термодинамиката гласи, че всяка система се разпада с времето. Но става ли дума за компютъра или лаптопа ви, искате това да се случи възможно най-късно. Нали? За да го постигнете, екипът на Импакто.бг ви предлага няколко съвета как да поддържате машината си така, че да удължите живота ѝ максимално. 
Защо да НЕ използваме нови лаптопи и компютри?
Закупуването на лаптопи и компютри втора ръка е една от най-разумните инвестиции, които можеш да направиш. Този тип оборудване е на значително по-достъпната цена и закупуването му излиза видимо по-изгодно, в сравнение с инвестирането в нови компютърни и периферни устройства.